• Mobilmenu knap

Hobro Menighedskor

Hobro Kirkes Menighedskor er for alle, som har lyst til at synge sammen med andre i et hyggeligt og socialt fællesskab.

Vi synger for til én søndagsgudstjeneste om måneden og til andre arrangmenter i og omkring Hobro Kirke. 

Der synges salmer og sange fra Salmebogen, Højskolesangbogen samt andet klassisk og rytmisk musik for én eller flere stemmer.

Øvetidspunktet er tirsdage kl. 19.00 til kl. 20.30, hvor vi starter med opvarmning og efter korprøven slutter med en kop kaffe. 

Koret øver i korlokalet på Vestergade 21, 9500 Hobro.

Koret har plads til flere sangere. Så har du lyst til at synge med, er du velkommen til at melde dig til via tilmeldingsblanketten eller få mere information hos organist og korleder Karen Kirstine Nielsen på 51 41 12 14 eller mail jackiekaren90@gmail.com.

Det er gratis at deltage.

 

 

Tilmeld her

Tilmeld til Menighedskor her

Ved at afkrydse, giver du samtykke til at Hobro kirke må bruge de oplyste data til at: Sende mig e-mails med svar på ønsket information. Samt at gemme mine data så længe de har relevans. Jeg er gjort bekendt med, at der kan benyttes eksterne IT-leverandør
Marker her, hvis I vil give samtykke til nedenstående.

SAMTYKKEERKLÆRING

Angående offentliggørelse af billeder på Hobro kirkes hjemmeside, sociale medier, plakater, brochurer vedrørende rekruttering af korister, annonce i Hobro kirkeblad, annoncering i Hobro Avis.

I ovenstående sammenhænge vil vi i Hobro kirke gerne have mulighed for at anvende billeder af dig, enten som situationsbilleder eller portrætter (hvor ansigtstræk er tydelige).

Portrætbilleder kræver en skriftlig tilladelse (samtykkeerklæring), som vi vil bede dig om at give, hvis du skal kunne optræde i ovennævnte sammenhænge.

Kan også hentes som pdf her

Tilmeld dig nyheder fra Hobro Kirke

* betyder påkrævet felt